Bez dlake na jeziku

Trener Hiberniana prozvao Gorana Tomića i najavio prolaz svoje momčadi u dvije utakmice

Portal Novi list

Jack Ross, trener Hiberniana

Jack Ross, trener Hiberniana

Rijeka je momčad koja je posljednjih sezona stekla reputaciju jedne od najjačih hrvatskih momčadi - rekao je Jack Ross



EDINBURGH Jack Ross, trener Hiberniana, prozvao je kolegu na klupi bijelih Gorana Tomića ustvrdivši da trener Rijeke ima stereotipno mišljenje o škotskom nogometu. Trener Rijeke rekao je da Škoti igraju dugim loptama, a to je valjda pogodilo Rossa.


– Ponekad je toliko stereotipno takvo mišljenje o škotskom nogometu… – kazao je trener Hibsa koji nije siguran da će večeras koristiti lijevog beka Josha Doiga koji bi mogao napustiti klub.


Sve ostalo u momčadi Rijekinih domaćina trebalo bi nalikovati na sastav koji je zaigrao protiv Motherwella u prvoj utakmici škotske Premijer lige.




Škotske kolege podsjećaju da je Rijeka neporažena ove sezone, da je s 5:1 izbacila Gziru united, da za bijele igra posuđeni napadač Norwicha Josip Drmić i da se Rijeka dvaput u Europskoj ligi sastala s Aberdeenom.


– Prema onome što sam vidio  jasno je da ćemo biti na velikim kušnjama i da nam prijeti opasnost sa svih dijelova terena. Dakle, morat ćemo se u prvom redu kvalitetno braniti. Rijeka je momčad koja je posljednjih sezona stekla reputaciju jedne od najjačih hrvatskih momčadi. Dobra su momčad i veliki izazov za nas. Vjerujem da možemo izaći pobjednikom u dvije utakmice – poručio je Ross.