Presica na Poljudu

Trener Hajduka uzvratio Modrima na čestitkama i poručio: “Ne idemo u Zagreb raditi fotografije za Instagram”

Portal Novi list

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Očekujem da odigramo bolje nego što smo igrali protiv Vitorije - kazao je Valdas DambrauskasRIJEKA Na Poljudu je održana presica uoči gostovanja u Maksimiru.


– Za nas je ovo tek treća utakmica u ligi, puno ih je još ostalo. Sezona je tek krenula, klubovi još nisu kompletirali postave, mislim da je ovo utakmica tek zagrijavanje za sezonu, ali slažem se da je velika i bitna. Očekujemo je u dobrom raspoloženju, kao i Dinamo kojem čestitam na pobjedi protiv Ludogoreca. Ne dolazimo se samo braniti, želimo igrati napadački, preuzeti rizik, no stvari ovise i o Dinamu. Odlučuju detalji, tako je uvijek – rekao je trener Hajduka u uvodu presice i na upit o sastavu kojega bi mogao izvesti u Maksimir dometnuo kako ima “glavobolje” koga staviti.


–  Trebate vidjeti kako treniraju, svaki od njih zavređuje mjesto u momčadi. Igrači guraju jedan drugoga, moramo kombinirati koga staviti u sastav. Utakmica protiv Vitorije i put nakon nje bili su iscrpljujući. U dosadašnjim utakmicama protiv Dinama nije bilo izrazite dominacije neke momčadi, a to očekujem i sutra. U nekim trenucima ćemo dominirati, u nekima će dominirati oni. Bitno je zadržati fokus, imat ćemo plan igre, nećemo se braniti, želimo igrati, ali moramo priznati i da je Dinamo jaka momčad i u europskim okvirima. Ne idemo u Zagreb raditi fotografije za Instagram i očekujem da odigramo bolje nego što smo igrali protiv Vitorije – poručio je Dambrauskas.