Hari Vukas

Trener Hajduka uoči Renove: “Naša liga je ipak puno kvalitetnija od makedonske”

P. N.

Hari Vukas/Foto PIXSELL

Hari Vukas/Foto PIXSELL

Na sve smo se to pripremili i idemo dobiti - tvrdi VukasSPLIT Uoči utakmice 2. pretkola Europske lige između makedonske Renove i Hajduk trener “bijelih” Hari Vukas je poručio:


– Atmosfera u momčadi je dobra, ne može biti drugačija. Igramo važnu utakmicu, ne igramo doma, ne bježimo od uloge favorita. Naša liga je, bez potcjenjivanja, puno kvalitetnija od makedonske, ali oni su dosta nezgodni i sigurno da će tražiti svoju šansu. Mi se moramo nametnuti od prve minute, želja nam je dovesti utakmicu u psihološki mirnije vode. Naravno da su očekivanja da ćemo pobijediti i proći u sljedeće kolo. Ne mislimo da će to biti baš lako, ali uz kvalitetu koju imamo naravno da očekujemo da ćemo pobijediti i proći u sljedeće kolo.


Vrući rujan je i u Makedoniji
– Već smo momke pripremili na to, kako njima, tako i nama. Moramo se prilagoditi i biti pravi.


Na Poljudu su analizirali suparnika.


– Znamo dosta o Renovi. Naravno da je stručni stožer krenuo u analizu i pripremu. To je ekipa koja dugo igra zajedno, ima dosta iskusnih igrača, čvrsti su i kompaktni, sve im se vrti oko igrača broj deset, imaju nezgodne prekide. Na sve smo se to pripremili i idemo dobiti. Zeleni teren je jedino mjerilo za sve, idemo svoju kvalitetu pretočiti u rezultat i proći dalje – rekao je Vukas.