Selekcija

Trener Hajduka u Postirama priprema 29 igrača, ali po povratku na Poljud slijedi velika “čistka”

P. N.

Boro Primorac/Foto PIXSELL

Boro Primorac/Foto PIXSELL

Za vrijeme desetodnevnih zimskih priprema Hajduk će igrati i dvije prijateljske utakmice, protiv dva drugoligašaSPLIT Trener Hajduka Boro Primorac sa svojim je stručnim stožerom na desetodnevne pripreme u Postire na otok Brač poveo 29 igrača. U nastavku prvenstvene utrke bijeli imaju dva cilja, prvi puno važniji je izboriti plasman u novu UEFA-inu Konferencijsku ligu, drugi je pokušati osvojiti  Rabuzinovo sunce nakon devet godina.


Nakon bračkih priprema novi sportski direktor u dogovoru s trenerom Primorcem nekima će se igračima zahvaliti na daljnoj suradnji, bilo da će ih vratiti u B momčad, odnosno poslati na posudbu u nekih od klubova koju iskažu zanimanje da ih dovedu u svoje redove ili će ih se pokušati prodati.


Za vrijeme desetodnevnih zimskih priprema Hajduk će igrati i dvije prijateljske utakmice, protiv dva drugoligaša. Prvo će 13. siječnja odmjeriti snage sa Solinom, a tri dana kasnije suparnik će im biti Croatija iz Zmijavaca. Drugi dio prvenstva Hajduk otvara dalmatinskim derbijem ogledom protiv Šibenika na Šubićevcu koji je na rasporedu 23. siječnja.