Paolo Tramezzani

Trener Hajduka okupio momčad nakon karantene i okrenuo se Rijeci: “Na Rujevici moramo biti pravi od prve minute”

P. N.

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Igrali smo s njima prije dva tjedna. Znamo njihovu snagu i kvalitetu - rekao je talijanski stručnjak



RIJEKA Od Rijeke do Rijeke. Nakon pobjede na Rujevici Hajduk je morao u karantenu zbog koronavirusa, a u ponedjeljak su se ‘bijeli’ ponovno okupili na Poljudu i krenuli s pripremama za jadranski derbi.


– Lijepo se vratiti treninzima. Ponovno smo zajedno i to nas raduje. Neki igrači su imali lagane simptome, neki malo ozbiljnije, ali povratak treninzima nas je razveselio. Ja sam dobro. Podijelili smo igrače po grupama. Tko nije imao veće simptome mogao je vježbati kod kuće. Iako se nismo vidjeli svaki dan smo zahvaljujući tehnologiji bili u kontaktu – rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani, a zatim se dotakao Fossatija, Livaje i Kačaniklića.


– Poznajem svu trojicu jako dobro. Jako sam zadovoljan što su došli. Stigli su motivirani s entuzijazmom i voljom. Dolaze u grupu momaka koja radi dobro. Otkad sam ovdje mogu reći da igrači daju sve od sebe.




U subotu vas opet čeka Rijeka…


– Igrali smo s njima prije dva tjedna. Znamo njihovu snagu i kvalitetu. Imamo još tri dana pripreme, treba biti spreman. To je vrlo važna utakmica koja će nam dati odgovore gdje možemo doći. Moramo biti pravi od prve minute – zaključio je talijanski stručnjak.