Mislav Karoglan

Trener Hajduka: Nisam očekivao ovakvu utakmicu, ovo je težak poraz! Čestitam Rijeci

Portal Novi list

Mislav Karoglan / Foto Zvonimir Barisin/PIXSELL

Mislav Karoglan / Foto Zvonimir Barisin/PIXSELL

Ovo je maraton. Mislim da ćemo imati svoju šansu za titulu, uvjeren je Mislav Karoglan



Trener Hajduka Mislav Karoglan komentirao je domaći poraz od Rijeke 1:2 u Jadranskom derbiju. Priznao je – nije očekivao ovakvu utakmicu!


“Nisam očekivao ovakvu utakmicu, ovo je težak poraz za nas! Čestitam Rijeci. Mislio sam da ćemo imati puno bolje od nogometa.


Primili smo dva gola nakon auta. Pripremali smo se za to, ali nismo uspjeli zaustaviti. Očekivao sam da ćemo imati puno više loptu i ulaziti u međuprostore.




Ozlijedili su nam se Moufi i Livaja, imali smo dosta peha. Livaja ima problem sa zglobom, mislim da je ozbiljno. Imamo i igrače sa žutim kartonima.


Morat ćemo se dobro prilagoditi za Osijek. Ovo je maraton. Mislim da ćemo imati svoju šansu za titulu”, rekao je Karoglan nakon poraza.


U derbiju 20. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na ispunjenom Poljudu preokretom pobijedila Hajduk sa 2-1 preuzevši vrh ljestvice.


Bio je žestok derbi u kojem je Hajduk poveo golom Marka Livaje u 15. minuti, a Rijeka okrenula rezultat golovima Jorgea Obregona (55) i Lindona Selahija (75).


Rijeka je ovom pobjedom preuzela vrh ljestvice sa 41 bodom koliko ima i Hajduk, ali uz slabiju razliku pogodaka. Treći je Dinamo sa 37 bodova i susretom manje.