Problemi

Trener Hajduka je zabrinut uoči zaostalog derbija s Rijekom na Poljudu: “Ovo na Šubićevcu nije bio Hajduk…”

Portal Novi list

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Teško je objasniti što se dogodilo nakon našeg vodstva - rekao je Dambrauskas nakon remija na ŠubićevcuSPLIT Nakon remija sa Šibenikom (1:1) Valdas Dambrauskas je rekao:


– Teško je objasniti što se dogodilo nakon našeg vodstva. Zabili smo. Prije toga smo imali tri-četiri šanse. Nakon pogotka nismo igrali kao velika momčad. Kada je rezultat 1:0 onda se svašta može dogoditi.  Šibenik je krenuo prema naprijed. Rekao sam igračima u svlačionici nakon utakmice da igra iz drugog poluvremena nije bila dobra, nedopustiva. Ja preuzimam odgovornost – rekao je trener Hajduka.


Možete li se dignuti Hajduk?
– Znam da se stvari gledaju negativno. To i je posao novinara. Imamo dobru momčad, atmosferu u svlačionici. U drugom dijelu drugog poluvremena smo olako gubili loptu.


Što vidite pozitivno iz današnje utakmice?


– Nogomet nikad nije jedna utakmica, već sljedeća, pa ona iza. Kada se pogleda zadnjih deset mjeseci to je najbolji period u posljednjih nekoliko godina. Bilo je u tom vremenu i nekih loših razdoblja. Znam da to boli igrače, navijače, osjećamo to, ali to je nogomet. Moramo krenuti raditi naporno. Već u srijedu nas čeka Rijeka. Novi veliki derbi.


Zabrinjava li vas činjenica da Hajduk nije pokazao da je velika momčad?


– Naravno. Znamo da ovo nije lagan teren. Teško se u Šibeniku dolazi do pobjeda. Ali, u prvom dijelu nam Šibenik nije puno kreirao. Ovo nije Hajduk. Ne sviđa mi se što su igrači mislili da je utakmica riješena – rekao je Dambrauskas.