Mislav Karoglan

Trener Hajduka dolazi u Rijeku po sva tri boda: “Na Rujevici je uvijek teško, ali Hajduk ima bolju momčad”

Portal Novi list

Mislav Karoglan/Foto HNK Hajduk

Mislav Karoglan/Foto HNK Hajduk

Mi smo Hajduk i uvijek idemo s najvećim ambicijama - poručio je trener Splićana



RIJEKA Nakon reprezentativne stanke pred Hajdukom je novi ispit. U 11. kolu Supersport HNL-a Hajduk u nedjelju (15 sati) gostuje u Rijeci.


– Mi smo Hajduk i uvijek idemo s najvećim ambicijama. Čestitao bih A reprezentativcima Marku Livaju i Lovri KalinićuBiuku i Čolinu na velikom uspjehu. Određenih zdravstvenih problema imamo. Vidjet ćemo još tko će biti na raspolaganju – rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan, a zatim dodao:


– Nedostajalo nam je dvanaest igrača. Neke smo pokušali podignuti koji su bili tu. Idemo u Rijeku dati sve od sebe da pobijedimo.




Koga sigurno nema protiv Rijeke?


– Sahiti ima tri žuta kartona, a nema ni Nikole KalinićaLukasa Grgića i Stefana Simića.


Koliko vam je pomogla reprezentativna stanka?


– Zahvalio bih se Slogi, Uraniji i Neretvancu. Pomoglo nam je da stvorimo bolju atmosferu s novim stožerom i da u budućnosti ubrzamo proces.


Hoće li biti drukčija utakmica od one na Poljudu?


– Uvijek je teško na Rujevici, iako otkad sam ja unutra imali smo dosta uspjeha u Rijeci. Vjerujem da smo puno bolja momčad. Rijeka ima široki kadar, ali fokus je isključivo na nama.


Koliko vam je teško raditi sa spoznajom da ste tu do Svjetskog prvenstva?


– Jedan dan ili tisuću dana pristup i stav je uvijek isti. Za mene nema veće časti. Ja još nisam imao kiks, samo rezultatski protiv Istre.


Što možete reći o vašem stožeru?


– Goran Karoglan je od prvog dana sa mnom u Zmijavcima. Imao je izuzetne rezultate, a ostatak je surađivao sa mnom u kadetima i juniorima.


Kakav je status Iana Colla?


– On je i nogometni trener, licenciran, ali njegova prvenstvena uloga je da vodi kondicijsku pripremu – zaključio je Karoglan.