Rijeka vs. Gzira United

Trener Gzire gaji nade u iznenađenje na Rujevici: “Kada bi zabili u prvom poluvremenu stavili bi Rijeku pod pritisak”

Denis Frančišković

Darren Abdilla/Foto M. LEVAK

Darren Abdilla/Foto M. LEVAK

Spremni smo i nadamo se da će rezultat biti puno bolji nego u prvoj utakmici - kaže AbdillaRIJEKA Darren Abdilla, trener Gzire United, uoči treninga provirio je tek krajičkom oka prema pomoćnom igralištu gdje je trenirala Tomićeva momčad, ali više u trenucima dok je obilazio stadion gdje se obavaljaju posljednji “šminkerski” radovi pred večerašnju utakmicu.


– Jesmo li u mogućnosti napraviti senzaciju? Pa, za utakmicu smo definitivno spremni. U prvoj utakmici radili smo puno pogrešaka koje su nas nažalost jako koštale. Rijeka ih je znala kapitalizirati i zato je u bitnoj prednosti. Spremni smo i nadamo se da će rezultat biti puno bolji nego u prvoj utakmici – kaže Abdilla.


Kormilar Maltežana je otkrio i gdje najviše vide svoju šansu da njegova momčad prođe puno nego u prvoj utakmici.
– Analizirali smo prvu utakmicu i vidjelo se da smo dobri u agresiji i presingu, ako bi zabili u prvom poluvremenu stavili bi Rijeku pod pritisak. Vjerujem da možemo ponoviti igru iz prvog poluvremena kada nismo griješili, to bi bio možda neki naš recept za dobar rezultat – zaključio je Abdilla s naznakom da će zbog više sile morati i promijeniti neke igrače.