Dojmovi nakon polufinala

Trener Gorice se već priprema za scenarij u kojem Rijeka osvaja treće mjesto: “Nadamo se da će Dinamo osvojiti Kup”

Portal Novilist.hr

Siniša Oreščanin/Foto PIXSELL

Siniša Oreščanin/Foto PIXSELL

Nadamo se da će Dinamo osvojiti Kup, ako budu dovoljno kvalitetni za to, onda mi možemo biti četvrti za plasman u Europu. Imamo svoje računice - zaključio je Oreščanin



ZAGREB Nogometaši Dinama nakon produžetaka su došli do pobjede protiv Gorice kojom su izborili finale Kupa. Gorica je tijekom prvoga dijela bila dominantna, ali je utakmicu usmjerio crveni karton na početku drugoga poluvremena.


– Bila je jako kompleksna utakmica, čestitke Dinamu, ali nemam riječi za svoje igrače. Hvala im za prikazano. Rezultat nekad piše čudne priče, utakmica je bila točno onakva kako smo planirali. Znali smo da su počeci utakmica i poluvremena najbitniji. Dobili smo, nažalost, gol i crveni karton što je usmjerilo susret – rekao je trener Gorice Siniša Oreščanin, koji je priznao i da priželjkuje da Dinamo osvoji Kup. Naime, ukoliko u finalu pobijedi Istra 1961, četvrta ekipa u prvenstvu ne ide u Europu.


– Moramo se što prije regenerirati, vikend je blizu. Pokazali smo što je Gorica, nakon nekog traženja, polukrize, hijerarhije i promjena ponovno smo se stabilizirali. Bit ćemo ravnopravan suparnik za Europu. Nadamo se da će Dinamo osvojiti Kup, ako budu dovoljno kvalitetni za to, onda mi možemo biti četvrti za plasman u Europu. Imamo svoje računice – zaključio je Oreščanin.