Hajduk vs. Dinamo

Trener Dinama uoči novog derbija: “Očekujem isti Hajduk kao protiv Rijeke, odigrali su izuzetno dobro”

Portal Novilist.hr

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Njihov motiv će biti na najvišoj razini. Očekujem dobru atraktivnu utakmicu. Veseli me što i njima igra samo pobjeda. Idemo ući u jednu pravu sportsku bitku gdje oba dvije momčadi imaju za cilj pobjedu - kaže trener Dinama



ZAGREB Trener Dinama Damir Krznar najavio je još jedan najveći hrvatski derbi, Hajduk sutra od 18 sati na Poljudu dočekuje Dinamo.


– Stvorili smo relativnu komotnu situaciju pred gostovanje u Split. Imamo šest bodova prednosti. Mislim da je to izuzetno dobra situacija sa psihološke strane. Idemo u Split totalno rasterećeni, ali s velikom željom i voljom već tamo prvenstvo učinimo izvjesnim po pitanju prvog mjesta. Svi su nam igrači na raspolaganju osim Moharramija, a vidjet ćemo hoćemo li koristiti Gavranovića – rekao je Krznar, koji smatra kako će ovaj derbi ipak biti drugačiji od onoga na Maksimiru prije nekoliko dana, kada su Modri pobijedili rezultatom 2:0.


– Sigurno da neće biti ista utakmica kao u Zagrebu. Hajduk je odigrao izuzetno dobru utakmicu protiv Rijeke. S tom utakmicom su ponovno reaktivirali svoju kandidaturu za mjesta koje vode u Europu. Njihov motiv će biti na najvišoj razini. Očekujem dobru atraktivnu utakmicu. Veseli me što i njima igra samo pobjeda. Idemo ući u jednu pravu sportsku bitku gdje oba dvije momčadi imaju za cilj pobjedu.




Trener Dinama očekuje isti Hajduk kao protiv Rijeke.


– Ne volim se osvrtati na brojke i tradiciju. Ne gledamo što je bilo prije. Svaka utakmica je posebna. Uvijek moramo dati maksimum bez obzira na ime protivnika. Analizirali smo Hajduka, uspjeli smo naći njihove dobre i loše točke. Očekujem sličan sastav i stil igre Hajduka kao protiv Rijeke – zaključio je trener Modrih.