Maksimirski odjeci

Trener Dinama čestitao je igračima na zreloj utakmici: “Prošla je bolja momčad u obje utakmice”

Portal Novi list

Zoran Mamić/Foto REUTERS

Zoran Mamić/Foto REUTERS

Što se ždrijeba tiče, što nam kuglice i Bog daju, za to ćemo se pripremiti i pokušati odigrati najbolju moguću utakmicu - poručio je Mamić



ZAGREB Trener Dinama Zoran Mamić nije krio zadovoljstvo nakon što je njegova momčad i uzvratnoj utakmici svladala ruskog predstavnika:


– Čestitke momčadi na zreloj utakmici i velikoj pobjedi. Kad pogledamo ove dvije utakmice naša momčad je bila bolja u obje i zasluženo prošla dalje. Vježbali smo kontranpade jer smo u prvoj utakmici imali jako puno takvih prilika, a nismo ih dobro koristili. Nismo se na to fokusirali, ali htjeli smo dovesti Krasnodar u zone u kojima naši igrači mogu uzeti loptu i to se dogodilo s Jakićem kod gola. Kad vezni red ovako zonski igra obranu, to onda izgleda jako dobro. Naučili smo iz prve utakmice i danas smo Krasnodaru dozvolili još manje šansi nego u prvoj utakmici. Možemo mi još više, ali igramo na tri kolosijeka i moramo to dobro balansirati. Kad bi uspjeli standardizirati momčad da u kontinuitetu igra ista momčad bilo bi to još bolje, ali to nije moguće zbog fonda utakmica. Što se ždrijeba tiče, što nam kuglice i Bog daju, za to ćemo se pripremiti i pokušati odigrati najbolju moguću utakmicu – rekao je Zoran Mamić.