Kjetil Knutsen

Trener Bodo Glimta tvrdi da dobro zna što ga čeka u Maksimiru: “Već smo igrali na ovakvoj razini”

Hina

Igrači Bodo Glimta na treningu u Maksimiru/Foto PIXSELL

Igrači Bodo Glimta na treningu u Maksimiru/Foto PIXSELL

Želimo igrati pametno te, naravno, napadački što je uvijek naša taktika - tvrdi trener Norvežana



ZAGREB  „U Zagrebu će biti sve otvoreno do samog kraja“, razmišlja Kjetil Knutsen, trener norveškog prvaka Bodo Glimta uoči uzvratne utakmice play-offa nogometne Lige prvaka kod Dinama, u srijedu s početkom u 21 sat.


Bodo Glimt je u Zagreb donio minimalnu prednost od 1-0, a ukupni pobjednik će se plasirati u ovosezonsku grupnu fazu elitnog natjecanja.


„Želimo igrati pametno te, naravno, napadački što je uvijek naša taktika. No, Dinamo je jako dobra momčad i puno će toga ovisiti o suparniku. Znamo što nas čeka u Zagrebu i mogu reći da smo već igrali na ovakvoj razini, na velikim stadionima. Nismo neiskusni po tom pitanju“, rekao je 53-godišnji trener Knutsen.




U prvom ogledu u Norveškoj Bodo je bio bolji suparnik te je mogao ostvariti i veću prednost prije dolaska na maksimirski stadion.


„Mogli smo doći do boljeg rezultata, ali ta je utakmica prošla i ne okrećemo se tome više. Dobro smo se pripremili, vjerujem svojim igračima i sve će biti otvoreno do samog kraja. Mislim da će dvoboj biti vrlo zanimljiv za gledanje. Dinamo? Ima puno kvalitetnih pojedinaca, a ako moram nekoga izdvojiti onda bih rekao Ivanušec“, zaključio je trener momčadi koja se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice norveškog prvenstva, a uoči uzvrata kod Dinama je kiksala jer je odigrala tek 2-2 na domaćem terenu protiv prosječnog Ham Kama.