Korak po korak

Trener Benfice još uvijek ne razmišlja o Dinamu

Hina



MADRID Trener sljedećeg Dinamova suparnika u Europskoj ligi, portugalskog velikana Benfice Bruno Lage nakon 4-0 pobjede protiv Chavesa u 23. kolu domaćeg prvenstva rekao je kako još ne razmišlja o susretu protiv hrvatskog prvaka koji je na rasporedu 7. ožujka.


»Bila je to dobra izvedba. Snažno i odlučno smo ušli u utakmicu pa jako dobro odigrali prvo poluvrijeme. Znali smo kako napraviti ono što je trebalo napraviti«, rekao je Lage nakon trijumfa protiv 17. momčadi portugalskog prvenstva.


Upitan o Dinamu s kojim će igrati 7. ožujka u Zagrebu pa 14. ožujka u Lisabonu odgovorio je:




»Nemam saznanja o protivniku. Vrlo je kompliciran… u posljednja dva, tri dana analizirali smo utakmice Chaves – Porto, Braga – Chaves, Chaves – Maritimo i još uvijek našu prezentaciju protiv Galatasaraya. Proveli smo dva i pol sata ili tri da bismo analizirali svaku od njih, a moramo naći vremena i za jesti te spavati. To je naš način rada, ne razmišljamo dalje od toga. Znamo da je Dinamo momčad koja je napravila zanimljiv put u Europi, ali to je to«, rekao je Lage.


Pozornost Lagea sada je usmjerena na subotnji veliki derbi u Portu. Porto je vodeća momčad prvenstva sa 57 bodova a Benfica je druga sa 56. Pet dana kasnije njegovi igrači gostovat će u Maksimiru protiv vodeće momčadi hrvatskog prvenstva.