Ronald Koeman

Trener Barcelone nakon ispadanja iz LP preispituje Messijevu budućnost u klubu: “Leo mora odlučiti, nitko mu ne može pomoći”

Portal Novi list

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Ne znam hoće li ispadanje iz Lige prvaka Leu stvoriti frustraciju... - kazao je Koeman



RIJEKA Ronald Koeman, trener Barcelone, pokušao je iz uzvratnog ogleda u Parizu i izvjesne eliminacije iz Lige prvaka izvući nešto dobroga:


– Eliminirani smo, ali odlazimo s dobrim osjećajem. Imali smo mogućnosti da zakompliciramo stvari. Odradili smo sjajno prvo poluvrijeme sa sjajnim stavom. Zaslužili smo nešto više. Barem 1:2 na poluvremenu . Uz to bi bilo sve drugačije. Međutim, puno toga je odredio rezultat prve utakmice koji je po meni bio malo preizražen u odnosu na ono što se događalo na travnjaku. Mi smo u Parizu stvorili puno više prilika nego oni na Camp Nou. Mi smo postigli jedan gol na Parku Prinčeva, a oni četiri pogotka u Barceloni. I to je razlika – govorio je Koeman i osvrnuo se na činjenicu da će ovogodišnja završnica Lige prvaka proteći bez Cristiana Ronalda i Lea Messija.


– Ne znam hoće li ispadanje iz Lige prvaka Leu stvoriti frustraciju. Šteta što u završnici neće biti Messija i Ronalda, jer su to dva sjajna igrača, ali moramo to prihvatiti. Što se tiče Leove budućnosti, on mora odlučiti. Nitko mu ne može pomoći. Mogao se svo ovo vrijeme uvjeriti da u ovoj momčadi ima puno budućnosti… – dodao je Koeman.