Gian Piero Gasperini

Trener Atalante potvrdio da je imao koronu: “Pio sam šampanjac, a bio uvjeren da je u pitanju voda”

Portal Novi list

Gian Piero Gasperini

Gian Piero Gasperini

Nikada nisam imao groznicu i zbog toga nisam radio bris, ali prije 10 dana uzorci krvi su potvrdili da sam imao koronavirus - rekao je trener Atalante



RIJEKA Gian Piero Gasperini, trener Atalante, potvrdio je da je imao koronavirus.


– Osjetio sam da sam bolestan dan prije utakmice s Valencijom, a onda sam se na dan utakmice osjećao još gore – rekao je Gasperini za “Gazzettu dello Sport“. – Ako pogledate fotografije možete vidjeti da nisam izgledao dobro na klupi. To je bio 10. ožujka. Dvije noći nakon toga nisam dobro spavao. Nisam imao temperaturu, ali sam osjećao kao da imam.


Dan nakon utakmice momčad je na dar dobila šampanjac od  velikog navijača Atalante.




– Probao sam i rekao: Ovo je voda! Hrana je imala ukus kao kruh. Potpuno sam izgubio osjećaj okusa. Ostao sam u  trening centru tri tjedna. Kada sam se vratio kući u Torino poštovao sam preporuke o fizičkom i socijalnom distanciranju. Nikada nisam imao groznicu i zbog toga nisam radio bris, ali prije 10 dana uzorci krvi su potvrdili da sam imao koronavirus. Imam antitijela, ali to ne znači da sam imun – rekao je Gasperini.


Ističe da je velika tuga u Bergamu.


– Osjeti se u zraku, osjeti se to na svakom koraku. Na ulici, u očima ljudi, u zatvorenim barovima i restoranima, u tišini – člana mog stručnog štaba je izgubio oca. Proći će godine dok ne shvatimo šta se dogodilo, jer je ovo bio centar tragedije – zaključio je Gasperini.