Njemački nogomet

Treće kolo Bundeslige: Prvi gol Perišića za Bayern, a Brekalo donio remi fantastičnim volejom

Hina

foto: REUTERS

foto: REUTERS

Ovaj puta Brekalo je, kao što i zaslužuje, bio u početnoj postavi Wolfsburga, igrao je do 86. minute, te je namjestio nekoliko izglednih prilika suigračima, a najbolje su bile one u 4. i 9 . minuti, ali Joao Victor i Schlager nisu ih uspjeli realizirati.



BERLIN – U 3. kolu Bundeslige Ivan Perišić zabio je svoj prvi gol u dresu Bayerna, a bio je i asistent za 1-1. U strijelce se ponovno upisao i veznjak Wolfsburga Josip Brekalo.


Na Allianz Areni nogometaši Mainza iznenadili su domaćine ranim vodstvom, u 6. minuti strijelac je bio Jean-Paul Boëtius. No, do kraja prvog poluvremena sve je sjelo na svoje mjesto. Na 1-1 poravnao je francuski reprezentativni branič Benjamin Pavard u 36. minuti, i to nakon što ga je uposlio Ivan Perišić, koji je lijepo ubacio ma drugu vratnicu. Bayern je poveo pogotkom Davida Alabe u 45. minuti, a na 3-1 povisio je Ivan Perišić, koji je u 54. minuti zabio glavom, a asistencijom mu je uzvratio Pavard. Do kraja za Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, zabili su još Coman (64), Lewandowski (78) i Davies (80) za uvjerljivu pobjedu 6-1.Josip Brekalo u prošlom kolu ušao je u igru tek u 77. minuti, ali to mu je bilo dovoljno bude strijelac i asistent u pobjedi Wolfsburga 3-0.

Danas je Wolfsburg ugostio Paderborn i završilo je 1-1, a izjednačujući pogodak za “vukove” zabio je Brekalo u 56. minuti fantastičnim volejom sa 18 metara. Ovaj puta Brekalo je, kao što i zaslužuje, bio u početnoj postavi Wolfsburga, igrao je do 86. minute, te je namjestio nekoliko izglednih prilika suigračima, a najbolje su bile one u 4. i 9 . minuti, ali Joao Victor i Schlager nisu ih uspjeli realizirati.


Berlinska Hertha, koju vodi hrvatski trener Ante Čović, upisala je drugi uzastopni poraz. U prošlom kolu izgubila je od Wolfsburga sa 0-3, a sada je sa istim rezultatom poražena od Schalkea, s tim da su si igrači Herthe zabili dva autogola.Hoffenheim, bez ozlijeđenog Andreja Kramarića, je protiv Bayer Leverkusena odigrao 0-0. Večeras se još sastaju Union Berlin i Borussia Dortmund.