Lud, zbunjen, normalan...

Tramezzani tvrdi da ima lijepi odnos s igračima, a Nikoličius poručuje da je Nejašmić otjeran u drugu ekipu jer nije htio na put…

P. N.

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Nakon što se vratio s reprezentativne pauze, Darko Nejašmić zatražio je od trenera da ne ide na put u Zagreb jer se ne osjeća spremnim i sposobnim pomoći momčadi u susretu s Lokomotivom - rekao je sportski direktor Hajduka



SPLIT Nogometaše Hajduka ove srijede očekuje zaostala utakmica kod Slaven Belupa. Na Poljudu nije održana uobičajena “online” presica već je novinarima samo dostavljen video materijal s izjavom trenera Paola Tramezzanija i braniča Marija Vuškovića.


– Kao trener sam vrlo sretan i zadovoljan što treniram ove igrače. Rezultati su po mom mišljenju posljedica i toga kako igrači treniraju, a ne samo onoga što naprave na terenu. Vidim da postoji želja za napredovanjem i nema samozadovoljstva. Užitak mi je raditi s njima, imamo lijep i vrlo otvoren odnos i vidim da zaista žele dati najbolje od sebe – izjavio je trener Paolo Tramezzani uoči gostovanja u Koprivnici.


I dok talijanski stručnjak uživa u radu s igračima s kojima ima lijep i otvoren odnos sportski direktor Nikoličus tvrdi da nije baš sve tako idilično na treninzima i odnosima u svlačionici. Naime, Hajdukov sportski direktor ovako je objasnio razloge premještanja Darka Nejašmića u drugu momčad Hajduka.




– Nakon što se vratio s reprezentativne pauze, Darko Nejašmić zatražio je od trenera da ne ide na put u Zagreb jer se ne osjeća spremnim i sposobnim pomoći momčadi u susretu s Lokomotivom. Prije prvog treninga po povratku momčadi iz Zagreba, a obzirom na nepromijenjene okolnosti, prebačen je u drugu momčad s kojom će trenirati do daljnjega, a do kada će to biti ovisi o njegovom daljnjem pristupu – rekao je sportski direktor Splićana.


Toliko o idiličnim odnosima u Hajdukovoj svlačionici…