Istra 1961 vs. Hajduk

Tramezzani pun optimizma uoči Pule: “Rastemo u psihološkom pogledu i postajemo momčad”

P. N.

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Nikad se ne štedimo i zadovoljan sam onime što momčad pokazuje - rekao je Tramezzani



SPLIT Hajduka danas čeka neugodno gostovanje u Puli, sraz sa Istrom 1961 koja se grčevito borbi za prvoligaški život. Za sraz sa Puljanima trener Tramezzani neće moči računati na stopera Nihada Mujakića koji je pocrvenio u zaostalom ogledu sa Slaven Belupom koji je odigran na Poljudu:


– Moramo se dobro pripremiti za utakmicu, i dobro analizirati protivnika sa kojim smo igrali prve mjeseca na nađem stadionu. Sigurno je da Istru 1961 nećemo podcjeniti. Želimo nastaviti svoj put. Utakmica je vrlo važna za nih ali isto tako i mi osjećamo njezinu važnost – riječi su Tramezzanija.


Oporavio se grčki napadač Diamantakos:




– Trenirao je sa momčadi i jako smo zadovoljni. Kada donosim konačnu odluku o momčadi pokušavam sastaviti momčad od igrača koji su u tom trenutku u boljem fizičkom stanju. Ovo nam je treća utakmica u sedam dana neki su igrači imali manjih zdravstvenih problema, no svi su spremni.


Najveća snaga Hajduka je ofenzivni dvojac Livaja – Umut:


– Umut se dobro slaže sa Livajom, lako pronalazi put do gola. I Kačaniklić i ima svoju ulogu. Pa i drugi igrači koji uđu u igru poput Ljubičića.


Posebno je talijanski stručnjak istaknuo:


– Rastemo u psihološkom pogledu i postajemo momčad koja se bori i izgara kao u zadnjoj utakmici protiv Slaven Belupa. Vjerujem da prije dva mjeseca ne bi uspjeli nadoknaditi rezultatski minus s igračem manje. Nikad se ne štedimo i zadovoljan sam onime što momčad pokazuje – zaključio je Tramezzani.