Višestruki dobici

Tramezzani je na Šubićevu servirao Nikoličiusu zamjene za Caktaša, Atanasov i Teklić se nameću

P. N.

Tonio Teklić/Foto PIXSELL

Tonio Teklić/Foto PIXSELL

Gol Teklića bijelima je donio tri boda i vratio koliko-toliko mir na svim razinama kluba



SPLIT Hajduk ima zamjene za Caktaša! Iako je Mijo igrao protiv Šibenika jasno je da je vrlo blizu odlaska s Poljuda. Samo se čeka prava ponuda koja će zadovoljiti igrača i klub. Sudeći po onome što je prezentirao na Šubićevcu mladi makedonski reprezentativac Jani Atanasov  mogao bi se prometnuti u Caktaševu zamjenu. Kao jedan od mogućih nasljednika nameće se i Tonio Teklić koji napokon od prve minute istrčao na travnjak i potvrdio je da bi mogao biti jedan od mladih igrača na kojem bi Hajduk trebao graditi puno bolju budućnost. Godinama mu razni treneri vjerovali. Gol Teklića bijelima je donio tri boda i vratio koliko-toliko mir na svim razinama kluba.


Među igračima koji se nisu našli u zapisniku utakmice bili su vratar Posavec koji je sada treći vratar. Jradi je ozlijeđen, ali nije tajna da nije u klupskim planovima za budućnost. Nejašmić, Dolček i Mujakić, nisu dobili niti minute dok su Jairo, Umut, Jakoliš ušli u završnici susreta. Brazilac Jairo je nestao s terena nakon što mu je minulog ljeta propao transfer u Dinamo. Najbolje rješenje za klub i njega bi bio prijateljski rastanak.


Svojim statusom vjerujemo nisu zadovoljni Nejašmić, Dolček, Mujakić i ne bi bilo iznenađenje da netko od njih do kraja prijelaznog roka napusti klub. Sportskog direktora Nikoličiusa čeka teška zadaća, treba promijeniti „krvnu sliku“ u svlačionici, a istovremeno stvoriti Hajduka koji neće biti samo prosječni član prvoligaške karavane. Bez obzira na to što je Litavac stigao početkom godine, a Talijan početkom ovoga tjedna, peto mjesto na kraju sezone sigurno bi se među navijačima doživio kao neuspjeh…