Englesko prvenstvo

Tottenham svladao u gostima Newcastle United, navijač kojemu je pozlilo stabilno

Hina

Steve Bruce, trener Newcastlea/Foto REUTERS

Steve Bruce, trener Newcastlea/Foto REUTERS

Tottenham je sada peti sa 15 bodova, koliko ima i četvrti Brighton and Hove Albion, dok je Newcastle ostao pretposljednji, 19. s tri boda



NEWCASTLE  Nogometaši Tottenham Hotspura u susretu su 8. kola engleskog prvenstva kao gosti svladali Newcastle United sa 3-2 (3-1), a susret je obilježio polusatni prekid u prvom poluvremenu zbog pomoći koja se ukazivala jednom od gledatelja kojemu je pozlilo na tribinama.


Newcastle je odlično počeo i poveo golom Wilsona u 2. minuti, no Ndombele u 18. i Kane u 22. su vrlo brzo osigurali preokret. Uslijedio je dugotrajni prekid nakon kojega je Son u četvrtoj minuti nadoknade prvog dijela golom za 3-1 okrunio odličnu kombinaciju Lucasa Moure i Kanea. U nastavku je Tottenham mirno držao utakmicu pod kontrolom usprkos velikoj pogrešci Diera koji je postigao autogol u 89. minuti za konačnih 3-2.


Tottenham je sada peti sa 15 bodova, koliko ima i četvrti Brighton and Hove Albion, dok je Newcastle ostao pretposljednji, 19. s tri boda koliko ima i 18. Burnley, dok posljednji Norwich City ima samo bod manje.




Inače, Newcastle je na svojem Twitteru objavio vijest da se navijač kojemu je pozlilo stabilno i da je na putu u bolnicu.