Novi ugovor

Tottenham produžio ugovor sa svojim veznjakom i engleskim reprezentativcem Ericom Dierom

Hina

Eric Dier/Foto REUTERS

Eric Dier/Foto REUTERS

Dier je u Tottenham stigao 2014. godine iz Sportinga iz Lisabona te je dosada upisao 239 nastupa uz 11 golova za "pijetlove"



LONDON Engleski reprezentativni veznjak Eric Dier (26) produžio je ugovor s Tottenham Hotspurom do ljeta 2024. godine, objavio je londonski nogometni prvoligaš.


Dier je u Tottenham stigao 2014. godine iz Sportinga iz Lisabona te je dosada upisao 239 nastupa uz 11 golova za “pijetlove”.


“Nadam se da ćemo u posljednjem prvenstvenom kolu pobijediti Crystal Palace i izboriti nastup u Europi sljedeće sezone kako bismo mogli krenuti od početka i ostvariti ciljeve koje želimo”, izajvio je Dier.




Nakon što je prošle sezone igrao u finalu Lige prvaka, Tottenham je ove sezone ostvario mnogo skromnije rezultate pa je u studenome smijenjen i dotadašnji menadžer Mauricio Pochettino kojega je zamijenio Jose Mourinho. Uoči posljednjeg kola Premier lige, Tottenham zauzima  sedmo mjesto i za potvrdu nastupa u Europskoj ligi sljedeće sezone treba mu pobjeda na gostovanju kod Crystal Palacea, a usto niti Wolverhampton Wanderers ne smije pobijediti u gostima kod Chelseaja.