Protiv huligana

Tottenham identificirao navijača koji je bacio čašu na vratara Chelseaja, zabranjen mu je dolazak na stadion

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Pri vodstvu Chelseaja od 2-0 u 65. minuti utakmice s tribine je doletjela čaša koja je za samo nekoliko centimetara promašila Kepu koji se nalazio u vlastitom petercuLONDON – Engleski nogometni prvoligaš Tottenham Hotspur objavio je kako je identificirao navijača koji je bacio čašu prema vrataru Chelseaja Kepi Arrizabalagi tijekom nedjeljnog dvoboja Premier lige te mu zabranio daljnje dolaženje na svoj stadion.


Pri vodstvu Chelseaja od 2-0 u 65. minuti utakmice s tribine je doletjela čaša koja je za samo nekoliko centimetara promašila Kepu koji se nalazio u vlastitom petercu.


»Identificirali smo osobu odgovornu za bacanje čaše prema vrataru Chelseaja te mu odmah izdali zabranu dolaska na stadion.
Nastavit ćemo i dalje poduzimati najteže moguće korake protiv svih koji se ponašaju na takav način«, stoji u priopćenju Tottenhama.


Branič Chekseaja Antonio Ruediger izjavio je po završetku nedjeljnog dvoboja kako je bio rasistički vrijeđan, a iz Tottenhama su na tu temu objavili kako i dalje »provode istragu«.