Izvjestan rastanak

Torino želi otkupiti Brekalov ugovor od Wolfsburga, ali hrvatski reprezentativac ima druge planove

Hina

Josip Brekalo/Foto PIXSELL

Josip Brekalo/Foto PIXSELL

Bili smo spremni investirati u taj važan transfer. Prošlog tjedna smo još jednom probali, ali on ima svoj stav i mi to moramo poštivati - rekao je Davide Vagnati, direktor TorinaTORINO Direktor talijanskog prvoligaša Torina Davide Vagnati potvrdio je da je klub želio otkupiti ugovor Josipa Brekala (23) od Wolfsburga za 11 milijuna eura, ali da Brekalo ne želi nastaviti karijeru u Torinu, objavili su talijanski mediji.


Hrvatski reprezentativac je došao u Torino na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora i klubu su bili impresionirani njegovim igrama. U 31 nastupu u Serie A upisao je sedam golova i dvije asistencije.


Njemački Kicker je objavio da se Brekalo želi vratiti u Wolfsburg ili otići u neki drugi klub.
“Imali smo više sastanaka sa igračem, njegovim menadžerom i ocem. Unazad nekoliko mjeseci rekao nam je da ne želi ostati u Torinu. Žao nam je, jer je Brekalo dobro igrao. Bili smo spremni investirati u taj važan transfer. Prošlog tjedna smo još jednom probali, ali on ima svoj stav i mi to moramo poštivati. Torino želi igrače koji su spremni oznojiti se za naš dres i mahati našom zastavom. Bolje je fokusirati se na igrače koji Torino vide kao prvi izbor”, izjavio je Davide Vagnati.