Serie A

Toma Bašić asistirao u remiju Lazija i Udinesea, gledatelji u Rimu vidjeli osam pogodaka

Hina

Toma Bašić/Foto Facebook Lazio

Toma Bašić/Foto Facebook Lazio

Bašić, koji je u igru ušao u 64. minuti, u 79. je minuti izveo slobodni udarac iskosa s lijeve strane, a Acerbi je glavom pogodio za prednost Lazija od 4-3RIM Hrvatski veznjak Toma Bašić bio je asistent u domaćem 4-4 (1-3) remiju Lazija protiv Udinesea u posljednjoj utakmici 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva.


Bašić, koji je u igru ušao u 64. minuti, u 79. je minuti izveo slobodni udarac iskosa s lijeve strane, a Acerbi je glavom pogodio za prednost Lazija od 4-3. Rimski je sastav nakon prvih 45 minuta gubio sa 1-3, u drugom je napravio preokret te su ga sekunde dijelile od pobjede, no u devetoj minuti sudačke nadoknade Arslan je pogodio za konačnih 4-4.


U prvom poluvremenu briljirao je napadač Udinesea Beto koji je postigao prva dva gola na utakmici, u 17. i 32. minuti, Immobile je smanjio na 1-2 u 34., no da bi Udinese na odmor otišlo s dva gola prednosti pobrinuo se Molina u 44. minuti.
Lazio je početkom nastavka preko Pedra u 51. i Milinković-Savića u 56. miniti stigao do poravnanja, potom su oba sastava ostala sa po 10 igrača, da bi Acerbi kompletirao preokret, no u posljednjoj akciji na utakmici Udinese je ipak spasilo bod.


Lazio je tako ostao deveti sa 22 boda, a Udinese 14. sa 16 bodova.