Mercato

Talijanski mediji tvrde da bi Ivan Perišić mogao ostati u Italiji, ali da će otići u redove jednog drugog velikana

Portal Novi list

Ivan Perišić i Lautaro Martinez/Foto REUTERS

Ivan Perišić i Lautaro Martinez/Foto REUTERS

Inter hrvatskom reprezentativcu nudi pet milijuna eura za novi, jednogodišnji ugovor, a Perišićevi agenti navodno traže milijun više



RIJEKA Ivan Perišić zablistao je u pobjedi nad Juventusom u finalu Kupa Italije. Hrvatski reprezentativac postigao je dva pogotka i pokrenuo lavinu napisa o njegovoj budućnosti u redovima Intera. Perišiću ističe ugovor ovoga ljeta pa je samim time itekako primamljiva “roba” na tržištu. Pojavila se “ćakula” da bi mogao karijeru nastaviti u još uvijek aktualnom prvaku Europe – Chelseaju, no ta informacija je brzo demantirana. Najnovija nagađanja Perišića ostavljaju u Italiji, ali ne u redovima Intera.


Ugledni talijanski dnevni Gazzetta dello Sport tvrdi da bi Perišić mogao preseliti u Torino, odnosno u redove svoje “nedavne žrtve” – Juventusa. Inter, prema tom izvoru, nudi Perišiću jednogodišnji ugovor težak pet milijuna eura, no njegovi zastupnici traže barem milijun više. Budući da je trener Juventusa Massimiliano Allegri poprilično veliki zagovornik hrvatskog reprezentativca nije isključena mogućnost u redovima Stare Dame izdvoje više od Intera i udovolje Perišićevim zahtjevima.


U torinskom Corriere dello Sportu pak nude nešto drugačiji pogled na mogućnost da Ivan Perišić pojača Juventus. Tvrde da je riječ o alternativnom riješenju ukoliko Torinezi ne uspiju angažirati Angela Di Mariju iz PSG-a.