EURO 2021.

Švicarci u problemima uoči ključne treće utakmice, prvi golman morao napustiti momčad zbog – rođenja djeteta

Hina

Yann Sommer/Foto REUTERS

Yann Sommer/Foto REUTERS

Mogućnost da bi Sommer mogao napustiti momčad kako bi bio sa suprugom u Koelnu 'visila' je nad reprezentacijom danima. On je otputovao u Njemačku nakon jučerašnjeg poraza od Italije 0-3 u Rimu.



RIM Prvi golman švicarske reprezentacije Yann Sommer mogao bi propustiti važnu utakmicu Švicarske u skupini A na EURU protiv Turske nakon što je napustio momčad zbog rođenja svog drugog djeteta, objavio je Švicarski nogometni savez u četvrtak.


Mogućnost da bi Sommer mogao napustiti momčad kako bi bio sa suprugom u Koelnu ‘visila’ je nad reprezentacijom danima. On je otputovao u Njemačku nakon jučerašnjeg poraza od Italije 0-3 u Rimu.


Nije poznato hoće li se stići priključiti momčadi na vrijeme za utakmicu u nedjelju u Bakuu protiv Turske. Švicarska ima bod iz prve dvije utakmice i potrebna joj je pobjeda za izglede za plasman u osminu finala.




Ako se on ne uspije vratiti na vrijeme, Yvon Mvogo (27) je prvi izbor za golmana ispred Gregora Kobela koji do sada ni jednom nije igrao za reprezentaciju, a u uskočio je kao zamjena za ozlijeđenog Jonasa Omlina.