Poseban susret

Sutrašnji derbi Bundeslige donosi borbu u samome vrhu: “Siguran sam da su navijači faktor koji će nam najviše nedostajati”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

To će biti posebna utakmica, a kao trener sam siguran da su navijači veliki faktor koji će nedostajati - rekao je Flick na online konferenciji za medije



MUNCHEN Sutrašnje 28. kolo Bundeslige donosi veliki njemački derbi između Borussije Dortmund i minhenskog Bayerna. Derbi koji označuje i borbu za titulu prvaka Njemačke, trenutno vodeći Bayern bježi Borussiji (D) četiri boda.


Trener Bavaraca Hansi Flick neće moći računati na Thiaga, dok je kod Dortmunda upitan Hummels.


– To će biti posebna utakmica, a kao trener sam siguran da su navijači veliki faktor koji će nedostajati – rekao je Flick na online konferenciji za medije osvrnuvši se još jednom na prazne tribine.




– Atmosfera može nadahnuti bilo koju momčad te se sada radi o tome kako se možemo nositi bez podrške navijača. Moramo prihvatiti trenutnu situaciju i ne smijemo tražiti izgovore.


Flick je potvrdio i kako će Boateng biti spreman u obrani Bavaraca, a gostima će zasigurno pomoći i prazne tribine Westfalenstadiona na kojima neće biti poznatog “žutog zida”.