Liga nacija

Šutalo zadovoljan debijem, Pašalić nahvalio suigrače: “Modrić i Kovačić su među najboljim veznjacima na svijetu”

Portal Novilist.hr

Mario Pašalić/Foto PIXSELL

Mario Pašalić/Foto PIXSELL

Većina golova koje zabijem su unutar 16 metara. Večeras mi se lopta odbila i opet sam zabio. Francuska? Nitko nije očekivao da će kiksati. Sad je u grupi kupus na tablici - rekao je nakon utakmice strijelac jedinog gola Mario Pašalić



RIJEKA Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Dansku pogotkom Marija Pašalića što je prvo slavlje za momčad Zlatka Dalića u prva tri kola Lige nacija.


– Prvo poluvrijeme je bilo iznimno teško. Nismo uspijevali uhvatiti posjed, no u drugom smo imali veći posjed i uspjeli zabiti gol. Modrić i Kovačić su među najboljim veznjacima na svijetu. Njihovim ulaskom imali smo puno više šanse za napraviti nešto prema naprijed. Većina golova koje zabijem su unutar 16 metara. Večeras mi se lopta odbila i opet sam zabio. Francuska? Nitko nije očekivao da će kiksati. Sad je u grupi kupus na tablici – rekao je nakon utakmice strijelac jedinog gola Mario Pašalić.


Odličnu utakmicu odigrao je i debitant, Josip Šutalo.




– Ova utakmica ne bi mogla ispasti bolje ni da sam zamišljao. Prelijep je osjećaj, dobio sam priliku i pokušao ju iskoristiti na najbolji mogući način. Ovo je meni i Martinu Erliću prva utakmica da igramo zajedno. U prvom smo se dijelu dosta potrošili, ali u drugom je to izgledalo puno bolje – rekao je Josip Šutalo.