Mario Pašalić

Strijelac jedinog pogotka vrijednog pobjede: “Očekivali smo tešku utakmicu, a gol nam je donio olakšanje”

Portal Novilist.hr

Mario Pašalić/Foto M. GRACIN

Mario Pašalić/Foto M. GRACIN

Morali smo biti strpljivi, a gol u završnoj prvog poluvremena donio nam je olakšanje. U nastavku smo imali problema sa sporijim protokom lopte, ali tri boda su najvažnija – kaže Mario Pašalić



RIJEKA Minimalna pobjeda na Ciprom nije donijela značajan pomak u izvedbi, ali nitko se nije ni nadao golijadi.


– Očekivali smo ovako tešku utakmicu. Bilo je slično kao i protiv Slovenije, suparnik se povukao i čekao priliku iz kontre ili polukontre. Morali smo biti strpljivi, a gol u završnoj prvog poluvremena donio nam je olakšanje. U nastavku smo imali problema sa sporijim protokom lopte, ali tri boda su najvažnija – kaže Mario Pašalić.


Za njega je ovo bio prvi gol koji je donio bodove reprezentaciji. Naime, Pašalić je zabijao Švicarskoj i Turskoj, ali to su bile prijateljske utakmice.




– Ovaj gol mi jako puno znači jer mi je nakon ozljede trebalo neko vrijeme da uhvatim pravi ritam. Sada sam zdrav i sretan što sam pridonio pobjedi. Mogu reći da mi Ciprani nekako leže jer protiv njih sam debitirao 2014. godine – objašnjava strijelac pobjedonosnog gola za Hrvatsku.


Već za dva dana na redu je dvoboj s Maltom na Rujevici.


– Ta će utakmica biti slična ovoj. Analizirat ćemo ovo što smo odigrali protiv Cipra i, vjerujem, popraviti neke stvari, da to bude još uvjerljivije – zaključuje Pašalić