Reakcije

Strijelac jedinog gola za Dinamo u Solunu: “Ključno je bilo loše prvo poluvrijeme”

Hina

Tomasz Kedziora i Arber Hoxha/Foto REUTERS

Tomasz Kedziora i Arber Hoxha/Foto REUTERS

PAOK nije odigrao ništa bolje nego u Zagrebu - ustvrdio je Baturina



SOLUN Strijelac jedinog gola za Dinamo i jedna od rijetkih svijetlih točaka u tužnoj Dinamovoj večeri u Solunu bio je Arber Hoxha.


“Loše smo otvorili utakmicu i već u prvom poluvremenu smo primili tri gola, nakon toga se bilo teško vratiti. Zabili smo jedan gol, imali smo dvije lijepe prilike za dodatno smanjenje vodstva, ali nismo uspjeli. Kada smo primili četvrti i peti gol bilo se jako teško vratiti,” kazao je kosovski napadač nakon utakmice.


“Ključno je bilo loše prvo poluvrijeme jer smo u drugom dijelu odigrali daleko bolje.. Nažalost, to je nogomet, nakon što smo smanjili na 3-1 propustili smo svoje prilike i kazna je stigla,” dodao je.




“Ne znam što bi rekao, bio je to sramotan poraz. Nismo odigrali kako treba, znali smo što nas čeka,” dodao je Martin Baturina.


“Atmosfera kao atmosfera, ne utječe previše na rezultat. PAOK nije odigrao ništa bolje nego u Zagrebu. Nismo bili unutra.”


Jedan od junaka grčke pobjede bio je hrvatski vratara Dominik Kotarski koji se istaknuo s nekoliko fantastičnih obrana. Nakon utakmice u Zagrebu Kotarski je kazao kako PAOK može puno bolje, što se u Solunu i pokazalo.


“Ispalo je da sam egoističan, bez respekta prema Dinamu, ali mi smo u Zagrebu stvarno odigrali jako loše. Možda čak i najgoru utakmicu u sezoni. To se pokazalo večeras. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, posebno prvo poluvrijeme, stvarno smo izdominirali”.


“Vjerovali smo u sebe, cijeli ovaj tjedan koji smo imali smo dobro radili. Očekivali smo prolaz, ali dobiti 5-1 u ovakvom ambijentu stvarno nije lako. Sretan sam i ponosan na dečke.”


Možda i ključni trenutak utakmice bio je kada je Kotarski pri rezultatu 3-1 skinuo “zicer” Špikiću.


“Dobro, možda da nisam poklonio prvi gol, možda se Dinamo ne bi niti vratio. Sve u svemu zadovoljan sam obranama,” poručio je na kraju hrvatski vratar.