Brekalo&Vlašić

Strani mediji: Dvojica mladih hrvatskih reprezentativaca uskoro potpisuje za Napoli

Portal Novilist.hr

PIXSELL

PIXSELL

Prema navodima njemačkoga Kickera i talijanske Gazzette, Josip Brekalo i Nikola Vlašić od sljedeće će sezone zajedno igrati u talijanskom prvoligašu



RIJEKA Njemački i talijanski mediji raspisali su se o mogućim transferima dvojice hrvatskih reprezentativaca u Napoli. Josip Brekalo navodno će put Napulja iz Wolfsburga, piše Kicker, dok će Nikola Vlašić prema navodima talijanske Gazzette ondje prijeći nakon dvije sezone provedene u CSKA Moskvi.


Pregovori Napolija i Wolfsburga su navodno pri kraju, a Nijemci bi za ovog krilnog igrača trebali zaraditi 23 milijuna eura. Brekalo je prošle sezone za bundesligaša odigrao 41 utakmicu te pritom zabio sedam pogodaka i dodao sedam asistencija.


S druge strane, Gazzetta dello Sport piše kako je Napoli bacio oko na ofenzivnog veznjaka Nikolu Vlašića, kojega opisuju kao jednog od najperspektivnijih mladih igrača u Europi. CSKA bi na Vlašiću mogao zaraditi oko 22 milijuna eura plus određene bonuse. Hrvat je prošle sezone za Moskovljane odigrao 38 utakmica u kojima je upisao 13 golova i sedam asistencija.