Novi sudački poguranci

STRAHONJA TVRDI: Nakon Rudeša i Intera na Rujevici je oštećen i Dinamo, bio je penal na Petkoviću

Portal Novilist.hr

Mario Zebec loše je sudio derbi na Rujevici/Foto PIXSELL

Mario Zebec loše je sudio derbi na Rujevici/Foto PIXSELL

 U 16. minuti Zebec je trebao dosuditi prekršaj i dati opomenu Punčecu, u  43. minuti Župarić radi namjerni prekršaj i zaslužio je opomenu, dok je u posljednjim minutama dvoboja, u 89. minuti, Petković sapleten s leđa i ovo je kazneni udarac - rekao je HTV-ov sudački ekspertRIJEKA Mario Strahonja, HRT-ov sudački ekspert i nakon treće uzastopne domaće utakmice nogometaša Rijeke ovoga proljeća zaključio je da su gosti na Rujevici oštećeni zahvaljujući sudačkim odlukama. Nakon Intera i Rudeša suci su svojim odlukama zakinuli i Dinamo. Mario Zebec je, barem prema Strahonjinom viđenju, ipak oštetio modre za najstrožu kaznu, ali ne nakon što je propustio dosuditi očigledne prekršaje na igračima Dinama početkom i krajem prvoga poluvremena kada su Punčec i Župarić zaslužili i javne opomene. 


– U 16. minuti Zebec je trebao dosuditi prekršaj i dati opomenu Punčecu, u  43. minuti Župarić radi namjerni prekršaj i zaslužio je opomenu, dok je u posljednjim minutama dvoboja, u 89. minuti, Petković sapleten s leđa i ovo je kazneni udarac – rekao je Strahonja u emisiji Stadion.


Teško se sjetiti kada je Rijeka u novijoj povijesti imala tako sklono suđenje kao ovoga proljeća! Pitanje je naravno što bi bilo da Dinamo ne bježi ogromnih i prevelikih 20 bodova…