Analiza suđenja

Strahonja pohvalio suce nakon 30. kola Prve HNL, derbi na Rujevici po njegovu je mišljenju bio bez mrlje

Portal Novilist.hr

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Strahonja je s derbija na Rujevici komentirao jedino crveni karton koji je u završnici zaradio Anton Krešić. Bivši sudac smatra kako je on bio zaslužen



RIJEKA Bivši sudac Marijo Strahonja u današnjoj je HRT-ovoj emisiji Stadion analizirao suđenje u proteklom kolu Prve HNL, pa je tako komentirao i suđenje na derbiju između Rijeke i Dinama. Strahonja smatra kako su suci dobro odradili svoj posao u 30. kolu.


Sudac Mario Zebec na Rujevici je pokazao crveni karton na samom kraju utakmice kada je Anton Krešić laktom udario Emrelija. Tu je situaciju s Rujevice Strahonja jedinu i komentirao.


“Radi se o propuštenom incidentu suca koji je morao gledati lijevu stranu. Radi se o jasnom udaranju igrača, VAR je dobro reagirao, timski rad je bio dobar i ovo je za izravni crveni karton. Poprilično korektna utakmica, dobro je da sudačke odluke nisu pokvarile dojam. Suci moraju biti servis koji će iznjedriti ovakav susret”, kaže Strahonja, koji je dodao kako su svi pogoci i situacije na utakmici bili bez mrlje.