Ništa još od ustoličenja

Stigla potvrda iz Maksimira: “Matjaž Kek je naš prvi izbor za trenera, pregovori su u tijeku…”

Portal Novi list

Matjaž Kek/Foto Arhiva NL

Matjaž Kek/Foto Arhiva NL

Smatramo da bi s njim napravili dodatni iskorak. Zadržali dominaciju u Hrvatskoj i bili konkurentni u Europi - rekao je Krešimir Antolić, prvi operativac Dinama



ZAGREB Stigla je potvrda iz Maksimira. Krešimir Antolić, prvi Dinamov operativac, izašao je ispred novinara i potvrdio da je Matjaž Kek jedan od najizglednijih kandidata za klupu modrih.


– Matjaž Kek nam je prvi izbor za trenera i pregovaramo s njim. Smatramo da bi s njim napravili dodatni iskorak. Zadržali dominaciju u Hrvatskoj i bili konkurentni u Europi – rekao je Antolić.


Prema medijima bliskim Dinamu bivši trener Rijeke  je u fazi pregovora sa čelnicima Slovenskog nogometnog saveza. Ima još dvije godine ugovor na radnom mjestu izbornika Slovenije i prije nego što kaže konačno “da” Mamićima mora rasčistiti situaciju u Deželi.




Antolić se osvrnuo i na prosvjede koji su organizaciji pripadnici BBB-sa.


– Kada sam čuo da se navijači spremaju na pohod prema stadionu, mislio sam da to rade kako bi dali podršku igračima pred derbi s Hajdukom u nedjelju, jer ipak je to naš najveći rival, iako smo mi prvi, a oni peti i imamo 22 boda više od njih. Onda su mi prenijeli da su ultimativno tražili odlazak Zorana Mamića, što je on odbio i otišao na trening. Na prosvjedu je bilo sve mirno. Ne bih tome pridavao ni malu ni veliku važnost – kazao je Antolić.