Surovi profesionalizam

Stefana Ristovskog u nedjelju očekuje novu salva zvižduka na Rujevici: “Zamjeraju mi što sam obećao istetovirati trofej, ali…”

Portal Novi list

Igor Bišćan i Stefan Ristovski/Foto PIXSELL

Igor Bišćan i Stefan Ristovski/Foto PIXSELL

Dvaput su me tamo strašno izviždali, kao da sam, dok sam bio u Rijeci, nešto loše napravio - rekao je makedonski branič



RIJEKA Stefan Ristovski u razgovoru za Večernji list osvrnuo se na nedjeljni derbi na Rujevici i povratak stadionu gdje je ostavio duboki trag u dres Rijeke. Navijači Rijeke ga posljednji put nisu baš lijepo dočekali.


– Lijepo mi je bez obzira na to što me negativno dočekuju, ali nogomet je surov. Dvaput su me tamo strašno izviždali, kao da sam, dok sam bio u Rijeci, nešto loše napravio. Ne gledaju to što sam napravio s Rijekom. Ja volim Rijeku i dolazak iz Italije u Rijeku bio mi je potez karijere. Osvojio sam prvenstvo s Rijekom, davao za klub uvijek sve što sam mogao. Spominje se to da mi zamjeraju što sam rekao da ću si tetovirati taj trofej, a to što sam došao u Dinamo, klub koji stalno osvaja naslove i uspješan je u Europi, ne bi mi trebali zamjerati. Pa koliko je samo igrača iz Rijeke prešlo u Dinamo, koliko je Rijeka samo na tome zaradila. Žao mi je zbog toga, no nisu svi Riječani takvi prema meni, imam tamo puno prijatelja i ne zvižde mi svi, ali istok i Armada su neka druga priča – rekao nam je makedonski branič za VL.