Ostaje na Poljudu

Stanko Jurić produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2022., Torcida priprema feštu za rođendan

P. N.

Stanko Jurić/Foto PIXSELL

Stanko Jurić/Foto PIXSELL

Hvala klubu koji je produženjem ugovora pokazao da me cijeni, a na meni je da svojim ponašanjem i igrom to opravdam - kazao je Jurić



SPLIT Stanko Jurić po drugi je puta u svojoj karijeri produžio ugovor sa Hajdukom. Sve  je dogovorio sa čelnicima kluba i stavio potpis na ugovor koji traje do ljeta 2022. godine. Do sada je za Hajduk upisao 64 službena nastupa i pritom postigao 8 golova uz dvije asistencije. U ovom trenutku jedan je od najvažnijih igrača Vukasove momčadi:


– Za nekoga tko je rođen u ovom podneblju, u ovom gradu, ne postoji veća sreća i čast nego igrati za Hajduk. Ono što većina sanja ja živim i na tome sam zahvalan svakog dana. Hvala klubu koji je produženjem ugovora pokazao da me cijeni, a na meni je da svojim ponašanjem i igrom to opravdam – kazao je Jurić nakon potpisa ugovora.


Inače, Klub navijača Hajduka Torcida u srijedu  slavi 70. rođendan. Povodom toga rođendana cijeli Split su okitili svojim zastavama, izvjesili su mnoge transparente. Najavljuju u srijedu točno u ponoć  “spektakl kakav nije viđen nigdje u svijetu”, te pritom pozivaju stanovnike Splita da svojim izlaskom na balkone daju svoj doprinos fešti.