Četvrtfinalni susret

SRAMOTA KATALONACA Bayern za polufinale Lige prvaka uništio Barcelonu, ubacili im osam golova, zabio i Perišić

Hina, Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Perišić je postigao pogodak za vodstvo Bayerna od 2-1 u 21. minuti kada je odlično pratio akciju Gnabryja, pravodobno utrčao u prazan prostor na lijevom krilu, a zatim snažnim prizemnim udarcem sa 10-ak metara svladao Ter Stegena



LISABON Nogometaši Bayerna u četvrtfinalu su Lige prvaka na stadionu Luz u Lisabonu deklasirali Barcelonu sa 8:2 (4:1), a jedan od strijelaca za njemačkog prvaka bio je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.


Perišić je postigao pogodak za vodstvo Bayerna od 2-1 u 21. minuti kada je odlično pratio akciju Gnabryja, pravodobno utrčao u prazan prostor na lijevom krilu, a zatim snažnim prizemnim udarcem sa 10-ak metara svladao Ter Stegena.





Po dva gola za Bayern postigli su Thomas Muller (4, 31) i Philippe Coutinho (85, 89), a po jednoga su dodali Gnabry (28), Kimmich (63) i Lewandowski (82), dok su golove za Barcelonu postigli Alaba (7-ag) i Suarez (57).


Bayernov pogodak u 63. minuti posebice je bio atraktivan zbog asistenta Alphonsa Daviesa koji je probio lijevu stranu obrane Barcelone, uništio beka Barcelone Semeda, ušao u šesnaesterac i dodao Kimmichu koji pogađa iz blizine za 5:2.



Perišić je igrao za Bayern do 67. minute, dok je Ivan Rakitić ostao na klupi Barcelone.


Bayern će u polufinalu 19. kolovoza također u Lisabonu igrati protiv pobjednika posljednjeg četvrtfinala u kojemu će se u subotu sastati Manchester City i Lyon. U prvom polufinalu 18. kolovoza igrat će Paris SG i RB Leipzig.