Mora bolje

Spursi su otvorili sezonu s tri pobjede i remijem, a Antonio Conte tvrdi da mu trebaju još dva prijelazna roka!

Hina

Antonio Conte/Foto REUTERS

Antonio Conte/Foto REUTERS

Kada usporedimo ovo s prošlom sezonom, sada smo konkurentniji, ali kako bismo dostigli vrhunsku razinu tada trebamo još vremena - tvrdi talijanski stručnjak



LONDON  Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Antonio Conte izjavio je kako su njegovom klubu potrebna barem još dva prijelazna roka kako bi se mogli upustiti u borbu za naslov prvaka.


Tottenham je u novu sezonu krenuo s tri pobjede i remijem te ima isti učinak kao i prvak Manchester City, a jedini bolji je njegov najveći rival Arsenal koji je ostvario sve četiri pobjede.


“Kada usporedimo ovo s prošlom sezonom, sada smo konkurentniji, ali kako bismo dostigli vrhunsku razinu tada trebamo još vremena, strpljenja i dva prijelazna roka”, rekao je Conte.




Tijekom ovoljetnog prijelaznog roka u Tottenham je iz Intera stigao hrvatski reprezentativni ofenzivac Ivan Perišić kao slobodan igrač, ali i Richarlison, Yves Bissouma te Djed Spence za koje je londoski klub platio višemilijunske odštete.


Također, Conte je naglasio i kako bi želio produžiti ugovor sa 29-godišnjim napadačem Harryjem Kaneom, s kojim je suradnja dogovorena do ljeta 2024. godine. Kane je odlično krenuo u ovu sezonu postigavši četiri pogotka u prve četiri utakmice.