Izgledan transfer

Sportski direktor Vasca potvrdio pregovore s Balotellijem: “Za naše navijače on bi bio kao Maradona”

Hina

Mario Balotelli/Foto REUTERS

Mario Balotelli/Foto REUTERS

Vasco treba igrača kao što je  Balotelli, a on treba klub kao što je Vasco, poručuju iz Vasco de GameRIM Sportski direktor brazilskog prvoligaša Vasco da Game Fabio Cordella izjavio je da sve dogovoreno u vezi dolaska Maria Balotellija (30), te da se nada da će posao biti dovršen do 15. siječnja, objavili su talijanski mediji.


“Dogovorili smo se oko svega i sada to treba samo formalizirati. Nadam se da će to biti gotovo 15. siječnja. Vasco treba igrača kao što je  Balotelli, a on treba klub kao što je Vasco. Za naše navijače on bi bio kao Maradona”, rekao je Fabio Cordella.


Prošle sezone Balotelli je u dresu Brescie u 19 utakmica zabio pet golova. No, ispadanjem Brescie u Drugu ligu postao je slobodan igrač i još uvijek traži novi klub u kojem bi nastavio karijeru.
Balotelli je jedan od najtalentiranijih talijanskih igrača i kada je fokusiran na nogomet u stanju je pružati vrhunske partije. No, zbog nediscipline i sklonosti svakojakim ispadima nikad nije ostvario puni potencijal. Tijekom karijere promijenio je puno klubova, igrao je za Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nicu, Marseille, a proteklu sezonu proveo je u Bresciji. Za talijansku reprezentaciju odigrao je 36 utakmica i postigao je 14 golova, ali posljednji nastup u dresu “azzurra” ostvario je 2018. godine.