Raniji povratak

Splićani se zbog lošeg travnjaka ranije vraćaju iz Postira, utakmica protiv Zmijavčana na Poljudu

P. N.

Boro Primorac/Foto PIXSELL

Boro Primorac/Foto PIXSELL

Svjesni smo da je izgled travnjaka našeg domaćina NK Postira Sardi narušen brojnim treninzima i odigranom utakmicom protiv Solina, te stalnim padalinama koje ne olakšavaju proces njegovog oporavka te smo zbog toga odlučili drugu utakmicu prebaciti na Poljud, poručili su uz Hajduka



SPLIT Nogometaši Hajduka drugu utakmicu u okviru zimskih priprema protiv Croatije iz Zmijavaca odigrat će na Poljudu. Bijeli tako iz svoje pripremne baze u Postirama putuju dan ranije nego što je predviđeno. Odluku o prebacivanju druge pripremne utakmice u Split, na Poljud, donesena je nakon susreta sa Solinom na igralištu Podježice u Postirama.


“Svjesni smo da je izgled travnjaka našeg domaćina NK Postira Sardi narušen brojnim treninzima i odigranom utakmicom protiv Solina, te stalnim padalinama koje ne olakšavaju proces njegovog oporavka te smo zbog toga odlučili drugu utakmicu prebaciti na Poljud. Bijeli će do petka trenirati u Postirama a ovim putem se još jednom zahvaljujemo ljubaznim domaćinima na trudu koji su uložili kako igrači, stručni stožer Hajduka na raspolaganju imali sve što je potrebno za adekvatne pripreme. Utakmica Hajduk – Croatia Zmijavci igra se u subotu s početkom u 14 sati na glavnom travnjaku Poljuda, stoji na službenoj stranici HNK Hajduk.