Posljedice blamaže

Španjolski mediji tvrde da je Zidaneova era u Realu završila: “Razlaz će se dogoditi istekom sezone…”

Portal Novi list

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Momčad ne diše zajedno, a poraz od trećeligaša jasan je pokazatelj da oni glavni igrači više ne slijede trenera, tvrde kolege koje prate Real



MADRID Ispadanje od trećeligaša Alcoyana u šesnaestini finala Kupa Kralja nije uzdrmalo samo brojne navijače Reala i španjolsku nogometnu javnost već i status trenera Madrižana Zinedine Zidanea koji ionako nije baš najčvršći. Štoviše, tvrde španjolski mediji da je poraz doživljen nedaleko Valencije definitivna potvrda da su popucale sve niti između trenera i glavnih igrača Reala što je jasan pokazatelj da je razlaz neminovan.


“Komunikacija između Zidanea i igrača posljednjih je mjeseci osjetno narušena. Momčad ne diše zajedno, a poraz od trećeligaša jasan je pokazatelj da oni glavni igrači više ne slijede trenera. Sve upućuje na kraj Zidaneovog ciklusa na klupi Reala, neovisno o tome što se još može osvojiti Liga prvaka i La Liga“, samo je jedan od novinarskih zaključaka nakon teškog, po mnogima – povijesnog poraza Reala.


No, do smjene, barem prema novinarskim tvrdnjama i predviđanjima, neće doći odmah već istekom sezone.




“Odluka o razlazu s trenerom donijet će se na kraju sezone. Zidane nema namjere sada dati ostavku…”, tvrde španjolski mediji.