Idu zajedno dalje

Southampton produžio ugovor treneru, Ralph Hasenhuettl potpisao ugovor do ljeta 2024. godine

Hina

Ralph Hasenhuettl/Foto REUTERS

Ralph Hasenhuettl/Foto REUTERS

Rekao sam kada sam stigao da krećem na dugačak put koji će nam donijeti emocije - izjavio je Ralph HasenhuettlLONDON Trener engleskog prvoligaša Southamptona Ralph Hasenhuettl potpisao je novi četverogodišnji ugovor i ostat će na klupi ovog prvoligaša do 2024. godine.


Southampton, koji je s Hasenhuettl potpisao dvoipolgodišnji ugovor  u prosincu 2018. godine nakon otkaza Marku Hughesu, na svojim je stranicama objavio da je produljenje ugovora dogovoreno s obzirom na dugoročnu viziju momčadi i šire nogometne projekte.


“Rekao sam kada sam stigao da krećem na dugačak put koji će nam donijeti emocije, a nadamo se i užitak. Već smo proživjeli trenutke u kojima smo slavili zajedno, a neki su bili i izazovni”, kazao je Austrijanac nakon ptopisivanja.
“Način na koji smo rješavali sve kao grupa bio je nevjerojatan i vjerujem da sada imamo jake temelje koji nam mogu omogućiti da poduzemmo sljedeće korake kao momčad”.


Southampton je dodao i da je Richard Kitzbichler također produljio ugovor kao pomoćni trener.


Southampton je bio 14. na ljestvici devet kola prije kraja kada je zbog COVIDa-19 prekinuto englesko prvenstvo. Sezona se nastavlja 17. lipnja