Smatra da je sve stvar balansa

Slavena Bilića čekaju četiri utakmice do Nove godine: “Grijeh bi bio ignorirati Božić”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Mi smo fokusirani i na kraju je to sve stvar balansa, Božić je i naravno da igrači žele provesti vrijeme sa svojim obiteljima. Moraš osjetiti Božić, ne smiješ ga ignorirati, to bi bio grijeh - smatra trener Albiona



RIJEKA Slaven Bilić može biti zadovoljan rezultatima svojega kluba, West Bromwich Albion je nakon 22. kola na vrhu ljestvice Championshipa s 49 bodova. Bilićeva ekipa ima velike šanse ući u Premiership, iako fokus još uvijek moraju zadržati bez obzira na trenutno prvo mjesto, smatra trener Albiona koji je za službenu klupsku stranicu progovorio i o nadolazećim blagdanima. 


– Problem s Božićem u nogometu je što možeš lagano izgubiti fokus. Puno je zabava, obitelj ti dolazi u posjet, a ti imaš četiri utakmice u razdoblju od deset dana. To moraš onda iskoristiti kako bi se što više fokusirao i stekao prednost nad drugima koji možda nisu u istom stanju uma – kaže Slaven Bilić koji smatra da je sve stvar dobrog balansa. 


– Mi smo fokusirani i na kraju je to sve stvar balansa, Božić je i naravno da igrači žele provesti vrijeme sa svojim obiteljima. Moraš osjetiti Božić, ne smiješ ga ignorirati, to bi bio grijeh. 




Nogometaši Albiona sutra igraju protiv Brentforda, dan nakon Božića im slijedi gostovanje kod Barnsleyja, dok su na Novu godinu domaćini Leedsu. 


– Naravno da bi bilo lijepo biti na vrhu ljestvice za Božić, iako igramo protiv Brentforda koji je u dobroj formi, pobijedili su sedam puta u zadnjih deset utakmica. Imam samopouzdanja, ali ih i respektiram. Učinit ćemo sve da ih pobijedimo – zaključio je Slaven Bilić.