NADA UMIRE POSLJEDNJA

Simone Inzaghi vjeruje da će Christian Eriksen ponovno zaigrati usprkos srčanom udaru

Portal Novi list

Simone Inzaghi/Foto REUTERS

Simone Inzaghi/Foto REUTERS

- Eriksen se sada prvo mora dobro odmoriti nakon svega što se dogodilo, ali ja ga čekam raširenih ruku. Znam da će mu trebati vremena da se vrati, ali on je igrač na kojeg još uvijek računam - izjavio je Inzaghi.



MILAN Novi trener Intera iz Milana Simone Inzaghi izjavio je za talijanske medije da jedva čeka povratak danskog reprezentativca Christiana Eriksena, koji je preživio srčani udar u prvoj utakmici Danske na EURO-u, te da vjeruje da će ponovo zaigrati za milansku momčad.


– Eriksen se sada prvo mora dobro odmoriti nakon svega što se dogodilo, ali ja ga čekam raširenih ruku. Znam da će mu trebati vremena da se vrati, ali on je igrač na kojeg još uvijek računam – izjavio je Inzaghi.


Eriksen je trenutačno u procesu rehabilitacije nakon što mu je ugrađen defibrilator koji prati rad srca i stimulira ga električnim šokom kada otkrije nepravilnost. Iako je još uvijek rano za bilo kakve prognoze, danski nogometaš bi uistinu mogao uz pomoć spomenutog uređaja nastaviti karijeru, no o tome će ovisiti brojni faktori.