Slovenski nogometni stručnjak

Simon Rožman našao novi angažman: Bivši trener Rijeke se ne vraća u HNL

Hina

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Slovenski mediji posljednjih su dana pisali kako je moguć povratak nekadašnjeg trenera Rijeke u Prvu HNL, točnije, da je Rožman glavni kandidat za upražnjenu klupu Šibenika. No, to se neće dogoditi.



DOMŽALE – Simon Rožman, 39-godišnji slovenski nogometni stručnjak, neće se vratiti u Prvu HNL, već je, kako javlja slovenska novinska agencija, preuzeo dužnost trenera tamošnjeg prvoligaša Domžala.


Slovenski mediji posljednjih su dana pisali kako je moguć povratak nekadašnjeg trenera Rijeke u Prvu HNL, točnije, da je Rožman glavni kandidat za upražnjenu klupu Šibenika. No, to se neće dogoditi, već je Rožman po drugi put u karijeri postao trener Domžala.


Trenersku karijeru je Rožman započeo u Celju, a potom je od 2016. do 2019. godine trenirao upravo Domžale. Nakon toga je došao u Rijeku gdje je uspješno vodio momčad s Rujevice, dok se 2019. godine vratio u slovenski nogomet.




Prvo je bio trener Maribora, potom ponovno Celja, a sada će još jednom pokušati ostvariti dobar rezultat u Domžalama. U prvom navratu s tim je klubom osvojio tamošnje Kup natjecanje.