Osjetljiva operacija

Siget napustila većina prvotimaca, fenjeraša Prve HNL spašavaju HNS, Rijeka, Dinamo i Hajduk

Ivan Volarić

Riječki stoper Rikardo Bagadur vraća se u Drugu HNL/Foto PIXSELL

Riječki stoper Rikardo Bagadur vraća se u Drugu HNL/Foto PIXSELL

Rijeka bi osim nekoliko igrača u Siget mogla poslati i svojeg trenera što bi sigurno olakšalo put riječkim igračima do zajamčenih prvoligaških minuta



RIJEKA  Rikardo Bagadur, riječki stoper, napustio je redove Hrvatskog dragovoljca. Odlazi iz Sigeta kao slobodan igrač. Fenjeraš Prve HNL je u stanju – raspada. Ostala su tek trojica, četvorica igrača od jesenskog kadra. Posljednja plaća isplaćena je prije nekoliko dana, ali za – rujan. No, Sigećani će unatoč pomoć HNS-a ipak krenuti u proljetni dio prvenstva. Ne želi se narušiti regularnost prvenstva pa će se pokušati izgurati Hrvatski dragovoljac u drugoligaške vode – regularnim putem.


U tu priču uključili su se Hajduk, Dinamo i Rijeka, koja bi u Siget mogla poslati nekoliko svojih igrača koji nisu u prvom planu trenera Gorana Tomića poput Bernarda Karrice, Nike Galešića, Filipa Brauta ili Matije Frigana, kojega bi Rijeka mogla povući s posudbe s Krimeje i preusmjeriti u Siget. Dragovoljac je praktički već sada drugoligaš, ali ovo je prilika da ti igrači sakupe prvoligaško iskustvo u nimalo idealnim uvjetima za razvoj mladih igrača. Doduše, Rijeka bi u Siget mogla poslati i svojeg trenera što bi sigurno olakšalo put riječkim igračima do zajamčenih prvoligaških minuta.