La Liga

Sevilla slavila protiv Alavesa koji je promašio penal za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi

Hina

Ivan Rakitić/Foto REUTERS

Ivan Rakitić/Foto REUTERS

Sevilla je povela u 2. minuti golom Youssefa En Nesyria, izjednačio je Edgar Mendez u 11. minuti, a Suso je u 30. minuti vratio goste u prednost



MADRID U susretu 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla je na gostovanju pobijedila Deportivo Alaves sa 2-1, nakon što je domaćin u sudačkoj nadoknadi promašio jedanaesterac.


Tragičar je bio Joselu koji je u prvoj minuti nadoknade imao kazneni udarcac za 2-2, ali je Yassine Bounou obranio njegov udarac.


Sevilla je povela u 2. minuti golom Youssefa En Nesyria, izjednačio je Edgar Mendez u 11. minuti, a Suso je u 30. minuti vratio goste u prednost. Ivan Rakitić je igrao cijeli susret za goste.




Cadiz i Levante su odigrali 2-2, a sva četiri gola u Cadizu pala su u prvom poluvremenu. Domaćin je poveo u 4. minuti preko Alberta Peree, no samo sedam minuta kasnije već je bilo 2-1 za goste, a dvostruki strijelac je bio Roger Marti (8, 11). U 28. minuti Juan Cala je zabio za, kasnije se pokazalo, konačnih 2-2.


Istim rezultatom završio je i susret između Real ValladolidaElchea.


Gosti su na poluvremenu vodili 2-0 golovima Josana Ferrandeza (9, 43), a Valladolid je u nastavku izjednačio, a strijelci su bili Míchel (71) i Joaquin Fernandez (89).


Na ljestvici vodi Atletico Madrid sa 41 bodom, ispred Real Madrida sa 37 i Barcelone sa 34 boda. Sevilla je sada četvrta sa 33 boda.