Prva HNL

Šestorica igrača Istre 1961 zaražena koronavirusom, upitno odigravanje utakmice s Goricom

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Puljani su nakon 13 kola trenutno na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s devet bodova, koliko imaju i Lokomotiva i Varaždin na osmom odnosno devetom mjestuPULA Rezultati testiranja igrača i članova stožera Istre 1961 potvrdili su da su četiri igrača pozitivna na koronavirus tako da trenutno u pulskom prvoligašu ima ukupno šest zaraženih u momčadi, priopćili su u četvrtak navečer iz NK Istre 1961.


“Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet zaraženih osoba odnosno igrača koji se trenutačno nalaze u strogoj izolaciji,” izvijestili su iz pulskog prvoligaša.


Pitanje je sada što će biti s utakmicom 14. kola Prve HNL Istra 1961 – Gorica koja se trebala igrati u ponedjeljak 7. prosinca na pulskom stadionu “Aldo Drosina” s početkom u 18 sati.
Puljani su nakon 13 kola trenutno na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s devet bodova, koliko imaju i Lokomotiva i Varaždin na osmom odnosno devetom mjestu, ali momčad iz Pule ima jednu utakmicu manje.