Šamarčina

Sergio Ramos bi se rado vratio u Sevillu, no čelnici kluba poručili su: “Između nas i njega nema ničega”

Hina

Sergio Ramos/Foto REUTERS

Sergio Ramos/Foto REUTERS

Prije dolaska u madridski Real 2005. godine Sergio Ramos je nosio dres Seville, ali to se još jednom neće dogoditi



SEVILLA Premda je Sergio Ramos, 37-godišnji španjolski nogometaš, izrazio želju za povratkom u Sevillu takvu mogućnost odbili su čelnici kluba iz Andaluzije, prošlosezonskog pobjednika Europske lige.


Nogometašu koji je u karijeri odigrao čak 180 utakmica za španjolsku reprezentaciju istekao je ugovor s Paris St. Germainom te nema namjeru ostati dalje u Parizu.


Prije nekoliko dana Sergio Ramos je javno izrazio želju za povratkom u Sevillu gdje bi i okončao uspješnu karijeru. Prije dolaska u madridski Real 2005. godine Sergio Ramos je nosio dres Seville, ali to se još jednom neće dogoditi.




„Sergio Ramos je veličanstveni nogometaš i dolazi iz naše škole nogometa. No, on nije opcija za Sevillu u ovom trenutku, između nas i njega ipak nema ničega“, rekla je dopredsjednica Seville Maria del Nido Carrasco.


Sergio Ramos je naglasio da bi i za mnogo manju plaću došao u Sevillu, ali ovakav razvoj situacije vjerojatno ga usmjerava prema Inter Miamiju što je u ovom trenutku najrealnija opcija za iskusnog španjolskog obrambenog igrača.